Cv-service in Purmerend

Onze cv-service geeft u garantie voor een  optimaal werkende cv ketel installatie met een lange levensduur. Pas met een optimale werking en afstelling van de cv-ketel als onderdeel van de centraleverwarmingsinstallatie wordt uw woning door gelijkmatige warmte verspreiding heerlijk verwarmt. Het voorkomt ook ongedierte en mogelijke gezondheidsklachten. Dit gaat natuurlijk alleen als u werkt met een vakkundige cv-installateur. Het voorkomt cv storing en cv reparatie en u komt niet in de kou te zitten!

CV-ketel onderhoud

cv-service purmerendDe centraleverwarming in uw woning zorgt voor uw wooncomfort en dient dan ook in goede staat te zijn. Normaliter gaat een cv met zo’n 10 tot 15 jaar vrij lang mee.

In deze tijd is het onderhouden van een cv-installatie door een gecertificeerde cv ketel monteur wel aan te raden. Want onderdelen kunnen gaan slijten of roesten. Een onderhoudscontract zorgt voor regulier bezoek van de cv specialist (met loodgieter ervaring).

Onze cv monteur kan tijdens een onderhoudsbeurt deze onderdelen vervangen. Andere activiteiten tijdens cv onderhoud is de cv ontluchten en de cv-ketel bijvullen.

CV-ketel vervangen

Een nieuwe centraleverwarmingsketel kopen is vandaag de dag als leek die alleen een verwarmt huis wilt misschien wat lastig. U wordt bestookt met allerlei afkortingen, vaktaal en merken zoals rendement, HR / VR, CW waarde, ATAG, Remeha of Nefit.

Tegenwoordig spreekt men van een bepaald rendement van de cv-ketels: Verbeterd Rendement (VR) en Hoog Rendement (HR). Bij VR gaat het om 83% van de energie die omgezet wordt in warmte en bij HR vanaf 90%. De rest van de warmte gaat verloren. Voor iedere wens is een verwarmingssysteem op de markt, maar heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

Dan is er door allerlei nieuwe ontwikkelingen nu ook een gecombineerde ketel die de woning voorziet van de warmtevraag en elektriciteit opwekt met de restwarmte.

Kosten cv-ketel

cv-ketel purmerendDoor alle mogelijkheden kunnen de kosten voor een VR-ketel of HR installatie nogal uiteenlopen. En dan nog is het de vraag of u de cv-ketel zelf aan wilt schaffen. Een verwarmingsketel huren bij een leverancier is namelijk ook mogelijk.

U bent dan minder geld in één keer kwijt en onderhoud en cv reparatie van de verwarmingsinstallatie zitten in de huurprijs inbegrepen.

Wij bij Baerts Beheer leveren en installeren voor u alle bekende kwaliteitsmerken en type cv-ketels die u wilt. Desgewenst doen wij ook uw tegelwerk.

CV-service Purmerend

U kunt altijd contact met onze cv-monteur opnemen om de diverse mogelijkheden door te nemen. Het leveren van cv-service in Purmerend en advies over uw thermostaat of radiator hoort daar natuurlijk ook bij.

Centraleverwarmingsketel vervangen referentie

Top prestatie van de familie Baerts. In één dag de CV vervangen. Energie zuinig en netjes geïnstalleerd. Goede service, een aanrader!!

Cv-ketel vervangen Purmerend | Referentie van Fam. Merk op 4 november 2016.
Cijfer: 5,0 van de 5 sterren.

Hoe installeer ik een CV?

Save

Save

Bel Mihlo Baerts Bel Mihlo Baerts