cv-ketel installatie

Een complete cv-ketel installatie in Purmerend laat u natuurlijk voor uw eigen veiligheid uitvoeren door professionals. Personeel van Baerts Beheer is vakkundig en ervaren, maar net zo belangrijk, ze gaan met de tijd mee. Ook op het gebied van de cv ketel gaan ontwikkelingen snel. Vandaar dat ons personeel blijft bijleren voor een optimale cv service.

Wij kunnen u op basis van allerlei informatie (bijvoorbeeld type woning, woonoppervlak, isolatie van de woning, etc.) gepast adviseren en de beste cv ketel aanschaffen met passende warmtecapaciteit voor u in huis selecteren.

Alle grote merken cv ketels (zowel HR als VR) kunnen wij voor u bestellen:

  • Remeha,
  • ATAG,
  • Netfit,
  • Vaillant

Staat het merk dat u op het oog heeft hier niet tussen dan kunt u dat bij ons aangeven.

cv-ketel kopen

Keuze uit vele cv-ketels

De keuze van uw cv-ketel wordt door vele factoren bepaald. Deze factoren brengen wij samen met u in kaart om zodoende voldoende capaciteit te berekenen voor de warmte- en warmwaterbehoefte die u wenst.

De benodigde capaciteit van de verwarmingsketel wordt bepaald door het aantal tappunten in huis (douche, bad, kranen), de wens voor gelijktijdig gebruik van de tappunten, het soort douche (stort- of regendouche of normaal).

Maar ook de aanwezigheid van een extra geplaatste boiler of geiser is bepalend. U begrijpt dat u bij het kiezen van een cv ketel wel hulp van een professional kunt gebruiken.

Wooncomfort in CW waarden

De gebruikte aanduiding om het vermogen van een cv ketel aan te geven is Comfort Warmwater, of afgekort dus CW. De stichting Gaskeur heeft deze waarden voor de branche vastgesteld. De waarde die achter de letters CW staan geven de klasse van de cv-ketel aan. Hoe lager de waarde, hoe minder warm water er door de ketel geleverd wordt per minuut.

cv-ketel installatie in Purmerend

CV-ketel installatieBij een cv installatie komt meer kijken dan u zo zou denken. Toch streven wij er naar om u altijd binnen één dag te voorzien van een nieuwe ketel. In deze tijd doen wij een aantal activiteiten zoals het verwijderen van uw oude ketel, het installeren en ophangen van de nieuwe cv-ketel, het vervangen van benodigde kranen onder de cv-ketel en het zogenoemde expansievat.

Daarnaast zorgen wij voor het inregelen en afstellen van de nieuwe ketel. Niets zo vervelend als na 10 minuten warm water een koude douche krijgen. Ook verzorgen wij voor u het onderhoud van de cv-ketel.

Cv-ketel installatie door onze cv-monteur… veiligheid, comfort en kwaliteit: bij Baerts Beheer bent u aan het juiste adres!

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bel Mihlo Baerts Bel Mihlo Baerts