cv-ketel onderhoud

Voor cv-ketel onderhoud in Purmerend, regio Zaanstreek en Waterland bent u met onze specialisten goed af. Cv onderhoud is erg belangrijk voor het behouden van een heerlijk warm en comfortabel huis. Hierdoor is de kans groot dat cv ketels minstens 15 jaar mee gaan met blijvend hoge rendement.

Waarom heeft een cv ketel onderhoud nodig?

Een aantal redenen waarom uw cv-onderhoud regelmatig moet plaatsvinden hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Garantieproblemen voorkomen: de fabrikant van cv ketels schrijven voor hoe vaak een ketel onderhouden moet worden
  • Levensduur verlengen: het aanschaffen van een nieuwe verwarmingsketel stelt u hierdoor uit
  • Veiligheid verhogen: regulier inspecteren verhoogd de brandveiligheid en voorkomt risico’s op onveilige situaties, tenslotte komen in een cv ketel gas, water en elektra samen
  • Storingen voorkomen: preventieve acties worden uitgevoerd waardoor uitvallen van de cv-ketel op een moment dat u het niet kan gebruiken wordt voorkomen
  • Reparatiekosten voorkomen: onderdelen in de cv-ketel die langer meegaan zorgen dat reparaties uitblijven
  • EfficiĆ«nt energie besparen: stookkosten zullen lager zijn omdat het rendement hoog blijft
  • Milieuvriendelijk verbranden: het beter verbranden van gas en de hierbij verminderde CO2 uitstoting is uiteraard een stuk beter voor ons milieu

Afsluiten cv ketel onderhoudscontract

cv- ketel vervangenUw vaste cv service monteur kent de staat van de cv ketel en zal met een afgesloten onderhoudscontract snel bij u langskomen voor hulp. Onderhoudscontracten zijn er in diverse vormen.

De kosten voor onderhoud zitten met name in de voorrijkosten, materiaal en uurloon. Meestal betaalt u een jaarlijks bedrag waarmee voorrijkosten en uurloon inclusief worden opgenomen maar niet de materiaalkosten.

Mocht u dat wel “all inclusief” willen dan wordt het contract natuurlijk wat duurder.

Cv-ketel onderhoud in Purmerend

CV-ketel onderhoudEr kunnen bij het uitblijven van periodieke onderhoudswerkzaamheden storingen optreden en onderdelen stuk gaan. Zelfs het verbruik kan stijgen waardoor de energiekosten ook omhoog gaan.

Maar ook kan een leverancier of fabrikant lastig doen omdat bepaalde onderhoudsmomenten niet door de consument is aangehouden. Sommige fabrikanten schrijven voor om na de cv-ketel installatie elk jaar, om het jaar of zelfs eens in de 3 jaar na te laten kijken.

Heeft u interesse in een cv-ketel onderhoudscontract of wilt u meer weten over de service van Baerts Beheer dan kunt u altijd contact met onze cv monteurs opnemen! Meer informatie over een het kopen van een cv-ketel hebben we ook voor u.

Save

Save

Save

Save

Save

Bel Mihlo Baerts Call Now ButtonBel Mihlo Baerts