Loodgieter in Beets

Baerts Loodgietersbedrijf uit de regio Beets heeft een team loodgieters voor alle denkbare loodgieterswerkzaamheden. Wij verrichten regulier loodgieterswerk zoals het vervangen van een keukenmengkraan of het maken van een buitenkraan. Andere loodgietersdiensten die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld het repareren van een lekkage aan uw dak of dakgoot.

Loodgieterswerk is vakwerk

Loodgieter purmerendLoodgieters zijn vakmensen voor werkzaamheden die te maken hebben met het aanleggen en onderhouden van sanitair, warmte- en verwarmingsinstallaties, riolering of waterleidingen.

Vroeger goot een loodgieter lood voor het waterdicht maken van dakgoten of pijpleidingen.  Het is een oude ambacht en met name tijdens de wederopbouw in de jaren 50 van de vorige eeuw steeg het aantal loodgietersbedrijven enorm.

Inmiddels zijn de loodgieterswerkzaamheden flink uitgebreid, bijvoorbeeld met computertechnologie. Een cv ketel lijkt tegenwoordig steeds meer op een computer en weinig op een traditionele verwarming.

Erkend loodgietersbedrijf met 24-uurs spoedservice in Beets

Wij leveren 24/7 loodgietersdiensten in heel Noord-Holland en zijn dus dag & nacht bereikbaar voor noodgevallen. Deze onderhoud en reparatie werken zijn de zogenaamde spoedklussen die geen uitstel dulden. Wij staan dan ook per direct voor u klaar om binnen het uur bij u te zijn om zo nodig het toilet, de afvoer of het riool te ontstoppen.

Uitbesteding totaal onderhoud

Ook verzorgen wij als installatiebedrijf in Beets het totale woning onderhoud voor eigenaren en winkelcentra. Ons personeel is multi inzetbaar voor facilitair werk zoals plafonds en tegelwerk.

Samenwerking en klanttevredenheid

Loodgietersbedrijf purmerendAlvorens we overgaan tot repareren of vervangen, kijken wij eerst naar de oorzaak van het probleem. Loodgieterskwaliteit en goeie service verlenen dat is waar wij voor staan. Vaak zijn constructie of montage fouten de oorzaak van een terugkerend probleem.

Belangrijk is het luisteren naar de bewoners of gebruikers van het pand. Die kunnen vaak heel goed duiden wat er mis is. Onze taak is storingen op te lossen en niet deze in leven te houden. Op onkosten zit niemand te wachten, wel op eerlijkheid.

Loodgieter specialist Beets

Familiebedrijf Baerts Loodgieters is dé specialist van de regio. De professionals van Baerts voeren elke klus vakkundig en snel uit volgens afspraak!

Bel Mihlo Baerts Bel Mihlo Baerts