Badkamer renovatie

Bent u toe aan een badkamer renovatie? Als gerenommeerd renovatiebedrijf uit Purmerend helpen u graag verder. Er zullen bij de oriƫntatie en voorbereiding op het plaatsen van een nieuwe badkamer veel vragen op u afkomen. Waar let u op bij het aanleggen van een badkamer zodat het allemaal niet te duur wordt, maar ook nog eens tijdig af komt.

Wij nemen vooraf alle stappen met u door om uw droombadkamer waar te maken. Inclusief alle keuzes waarvoor u bij het aanleggen van een nieuwe badkamer in ene staat. En uiteraard het belangrijkste: een planning. Niets is zo vervelend om het langere tijd zonder badkamer te moeten stellen.

Complete badkamer installatie

badkamer renovatieBij een badkamer renovatie komt nogal wat kijken. Niet alleen moet het meeste uit uw oude badkamer worden gesloopt en afgevoerd. Veelal willen klanten indien de mogelijkheid dit biedt om sanitair op andere plekken te plaatsen dan waar voorheen het sanitair en apparatuur zich bevond.

Soms zelfs komt de badkamer in een geheel andere ruimte. De kosten kunnen hierdoor flink oplopen. Met name door het leggen van leidingen. Alle leidingen moeten opnieuw gelegd en weggewerkt worden.

Beantwoord voor u begint aan uw droombadkamer onderstaande vragen eens:

  • wilt u de badkamer in dezelfde ruimte hebben of in een andere c.q. grotere ruimte?
  • wilt u de badkamer helemaal vernieuwen of deels renoveren met behoud van onderdelen?
  • wilt u zelf aan de slag met de badkamer of heeft u geen tijd en zin dus besteed u het uit?
  • welk budget heeft u voor sanitair en tegels om de badkamer te (laten) renoveren?
  • mist u iets dat u in een nieuwe badkamer wel wilt en wat stoort u nu aan deze badkamer?

Badkamer renovatie Purmerend

Een badkamer is in deze moderne tijd toch een plek om te relaxen en om tot jezelf te komen. Met een heerlijk ligbad of een inloop douche met massagestralen. Hier zijn nog enkele tips voordat u aan een renovatie denkt:

  1. Zorg dat de renovatie vakkundig gebeurd. Een badkamer zonder goeie uitstraling zal bij een woningverkoop mogelijk een showstopper zijn.
  2. Zijn sommige onderdelen verouderd, laat de goeie dan zitten. Het kan zijn dat de douchebak of het plafond niet mooi meer is of juist het tegelwerk ouderwets. U kunt dan besluiten om alleen deze onderdelen te vervangen. Soms is het niet nodig om tegels te verwijderen, over de oude tegels heen plakken is een optie. Let op dat de ruimte ietsje kleiner wordt, bijvoorbeeld door een hogere vloer.
  3. Stel vooraf een budget op en zorg dat u zich daaraan houdt. Vaak zijn er tegen scherpe prijzen kwaliteit spullen te koop. Gaat u dus flink shoppen om binnen uw budget te blijven. Vergeet echter geen enkele kostenpost.
  4. Past wat u wenst niet in het budget dan hebben we een laatste tip: door sparen en nog even uitstellen.

Uw badkamer renovatie laat u uitvoeren door loodgieter en sanitair experts van Baerts Beheer.

Bel Mihlo Baerts Call Now ButtonBel Mihlo Baerts