Loodgieter Show Case

Baerts Beheer is een lokaal bedrijf in Purmerend. Het bedrijf had nog geen website en miste hierdoor potentiële klanten. In september 2016 de bedrijfswebsite opgeleverd en in oktober 2016 is de agenda van Baerts tot in februari 2017 compleet gevuld.

Klussen van een paar uur, maar ook grote opdrachten zijn via de website binnen gekomen. Tijdens het maken van afspraken heeft de eigenaar dit gecontroleerd. De omzet is hierdoor flink gestegen!

Waardoor is de agenda overvol?

Seo service purmerend

De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Het is zo opgezet dat op mobiele apparaten zoals smartphones direct vanaf de site met een knop gebeld kan worden. Ook geeft Google websites die geschikt zijn voor mobiel gebruik voorrang in de zoekmachine.

Voor Baerts Beheer is er gekeken naar belangrijke zoekwoorden die potentiële klanten in de Google zoekmachine intypen. Ook is er gekeken naar de websites van concurrenten en hieruit een strategie bepaald.

Het eenmansbedrijf Seo Services heeft de belofte om met één van de zoekwoorden snel op de 1ste pagina van Google te worden getoond waargemaakt.

En is de klant tevreden?

Dat mag Cees zelf zeggen! Hij is zo tevreden dat hij toestemming gaf om onderstaande bericht hier te delen. Het aantal berichtjes zegt genoeg over wat Seo Service voor uw bedrijf kan betekenen.

referentie-seo-service-baerts-beheer

Uw website ook voor u laten werken?

Wilt u weten wat

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bel Mihlo Baerts Bel Mihlo Baerts