Stadsverwarming Purmerend

Stadsverwarming Purmerend (SVP) is een apart verhaal en toch ook weer niet. Bij stadsverwarming wordt warmtedistributie voor een stad centraal geregeld. Begin jaren 70 en in de jaren 80 is dit type verwarming in Nederland geïntroduceerd.

Het schaalvoordeel van één centrale warmtebron ten opzichte van vele losse cv-ketels per woning is meestal brandstof besparend en dus milieuvriendelijker.

In Purmerend verzorgt een Bio WarmteCentrale met twee hulp warmtecentrales zelf haar warmte. Inmiddels wordt er ook zonne-energie gewonnen door zonnecollectoren die op het dak van het SVP kantoor zijn bevestigd. SVP geldt als het meest duurzame warmtebedrijf in Nederland. SVP is opgericht in 1981 en verzelfstandigd in 2007.stadsverwarmingsunit purmerend

SVP installateur keurmerk

keurmerk stadsverwarming purmerendBij een stadsverwarming unit en thermostaat is het veel meer inregelen en afstellen. Dit speelt een belangrijke rol. Een goed afgestelde stadsverwarmingsinstallatie met een stadsverwarming thermostaat laat per direct een daling zien in het verbruik.

Bovendien zijn goed afgestelde radiatoren veel gemoedelijker in warmte afgifte. Dit is heel specialistisch werk en vandaar dat hiervoor een officieel keurmerk voor bestaat. Uiteraard staat Baerts Beheer op de lijst van installateurs voor stadsverwarming.

Stadsverwarming installatie

Voor het vernieuwen van een installatie zijn en aantal punten belangrijk.
  • Uw leverancier moet voorkomen in het register van de SVP
  • Uw leverancier moet zich als zodanig kunnen legitimeren
  • Uw aanvraag moet behandeld worden door SVP
  • De afleverset is en blijft eigendom van SVP
  • De afleverset is voor u gratis

Stadsverwarming Purmerend storing en lekkage

U kunt ons bellen voor ieder probleem die u heeft aan uw stadsverwarmingsunit. Of het nu gaat om een lekkage of storing, het vervangen van stadsverwarming unit onderdelen of een hele unit. En wij hebben veel Stadsverwarming installaties in onderhoud en adviseren hier natuurlijk ook vrijblijvend over.

Natuurlijk is ook hier nog wel het een en ander over te vertellen. Daarom kunnen wij u op locatie de beste adviezen geven, geheel op uw wensen afgestemd.

Stadsverwarming Purmerend geeft betere warmte, een lager energie verbruik, gemoedelijkere warmte en eindelijk die zolder warm.

stadsverwarming purmerend

Vervangen Stadsverwarming unit Purmerend referentie

We hadden problemen met onze verwarming. Er waren steeds momenten dat het warm water net niet warm genoeg was. Net als vele andere woningen in Purmerend hebben we Stadsverwarming. Via de website van stadsverwarming Purmerend kwamen we uit bij Baerts Beheer. Na een telefoontje stonden ze direct bij ons voor de deur. In no time was een nieuwe stadsverwarming unit geleverd en de oude vervangen. Wij zijn prima geholpen door Milo!

Vervangen Stadsverwarming unit Purmerend | Referentie van fam. Den Hartog op 15 oktober 2016.
Cijfer: 5,0 van de 5 sterren.

Stadsverwarming Biowarmte centrale

Save

Save

Bel Mihlo Baerts Bel Mihlo Baerts