Stadsverwarming unit

Stadsverwarming unit in Purmerend nodig? Beter dan de keurmerk installateurs van Baerts Beheer zal u ze niet vinden. Vanwege de zeer specifieke kenmerken die horen bij een stadsverwarming installatie adviseert Stadsverwarming Purmerend (SVP) op haar website expliciet de installateurs in te schakelen die dit certificaat hebben verdient.

Wij installeren wekelijks stadsverwarmingsunits van SVP. Natuurlijk weten daarom waar we op moeten letten bij het inregelen van de unit zodat u niet in de kou staat. Ook geven wij na installatie gerichte hints en tips in het gebruik van stadsverwarming. Hierdoor kan u energiezuiniger met uw warmte omgaan en besparen op uw kosten.

Nieuwe Stadsverwarming unit nodig?

De unit die u thuis geïnstalleerd krijgt noemen wij een afleverset. Deze afleverset blijft eigendom van SVP, want u huurt deze namelijk. Deze set valt dan gelijk in het programma onderhoud Stadsverwarming. Hierdoor zijn er bij vervanging van de set geen kosten meer te maken.

Dit is vastgelegd in de Warmtewet. Jaarlijks wordt door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) het huurtarief van de stadsverwarming unit vastgesteld. Als klant levert u dit een hoop voordeel op:

  • Kosteloze hulp bij storingen aan de unit door een monteur
  • kosteloze onderhoud service
  • kosteloze vervanging van de afleverset als er sprake is van
    • een storing die niet te repareren is of
    • als de unit aan het eind van de technische levensduur is

Vervanging van een afleverset kan rechtstreeks met ons zonder tussenkomst van SVP. Hiervoor dient u voor de SVP administratie wel een aanvraagformulier in te vullen.

Stadsverwarming unit Purmerend

SVP schrijft het volgende op haar website:

Met het inschakelen van een ‘Keurmerk Installateur’ is de klant van SVP verzekerd van een veilige en betrouwbaar werkende warmte-installatie met een afgemeten energieverbruik. Deze installateurs geven bovendien advies over de energiezuinigheid van de installatie, waardoor je als klant kan besparen op de kosten.

Bezoekt u onze website op een mobiel apparaat zoals een smartphone? Gebruik dan de groene Bel nu knop linksonder. U heeft direct een keurmerk installateur aan de lijn die alles weet over uw Stadsverwarming unit. Makkelijk toch?

Stadsverwarming unit

Save

Save

Save

Bel Mihlo Baerts Bel Mihlo Baerts