Over Baerts Beheer

Baerts Beheer is echt een echt all-round bedrijf uit Purmerend met professionele vakmensen in dienst. Wij zijn dan ook multi-inzetbaar op allerlei vakgebieden voor bedrijven en particulieren. Denk hierbij aan werk voor een loodgieter, tegelzetter en als cv-installateur. Als installatiebedrijf voeren we voor een aantal bedrijven uitbesteed onderhoudswerkzaamheden uit. Tevens zijn we erkend installateur voor Stadsverwarming Purmerend zodat we zonder problemen uw stadsverwarmingsunit installeren, repareren of vervangen.

Voordat we voor u aan de slag gaan, spreken we eerst goed uw wensen door. Hierdoor weet u precies wat u van ons kan verwachten en tegen welke kosten. Wij spreken af wat we doen en doen daarna wat we afgesproken hebben. Geen verrassingen achteraf, maar een duidelijke en transparante offerte. Daarom heeft ons bedrijf ook een grote tevreden klantenkring.

Op onze website publiceren we ook een Blog met door onszelf geschreven artikelen. Met enige regelmaat komen diverse algemenen onderwerpen in het nieuws of maken we zelf tijdens ons werk opmerkelijke dingen mee. Met onze Blog proberen we deze onderwerpen te verdiepen of geven we tips en adviezen.

Bearts Beheer is dé specialist in de Regio. Bel ons voor een afspraak 0299-643669!
Stuurt u liever per e-mail een bericht dan kan dat ook. Hier vindt u ons contactformulier.

Ook kunt u bij ons langs komen, de koffie staat altijd voor u klaar.

Bel Mihlo Baerts Call Now ButtonBel Mihlo Baerts