Tegelzetter in Purmerend

Op zoek naar een goede professionele tegelzetter in Purmerend en omstreken? Voor al uw tegelwerk kunt u terecht bij Baerts Beheer. Wij hebben jaren ervaring als tegelzetbedrijf met goede tegelzetters in dienst die heel veel vierkante meters voor tevreden klanten hebben gemaakt. Vakmanschap met precisie, daar gaat het bij ons om.

Tegels en sanitair

Tegelzetter in PurmerendVloertegels leggen, wandtegels zetten of een andere vorm van tegelzetten eventueel met het plaatsen van sanitair is voor onze vakman geen probleem. Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • het voorbereiden van de ondergrond,
  • uitzetten van de tegelverdeling,
  • het snijden en lijmen van vloer- en wandtegels,
  • leggen van vloertegels in specie,
  • zetten van wandtegels,
  • herstel van tegelwerk
  • het afwerken van tegelwerk

Een tegelklus voeren wij altijd netjes uit met duidelijke en heldere afspraken vooraf. Daarbij gebruiken wij goed materiaal en hanteren we scherpe prijzen.

Tegelklussen uitvoeren

tegelbedrijf purmerendBij ons tegelzettersbedrijf kunt u terecht voor particuliere en zakelijke tegelzet klussen. Wij leggen strak tegelwerk in iedere ruimte waaronder uw badkamer, toilet, keuken, serre of douche. Moeiteloos leggen wij keramische tegels of verwerken we tegels van natuursteen en glas.

Maar ook het grote werk als het betegelen van een compleet kantoor, bedrijfspand, kantine of flat gebouw kunt u aan ons overlaten.

Zelfs het betegelen van een zwembad nemen we voor onze rekening. Daarbij voeren we werk uit in samenspraak met binnenhuisarchitecten of in projecten.

Tegelwerk prijs

Natuurlijk geven wij u ons vakkundig advies over het gebruik van het voor uw tegelklus juiste materiaal en ook over mogelijke legpatronen. Zoekt u een tegelzetter in Purmerend met een goede prijs per m2, dan bent u bij Baerts beheer aan het juiste adres.

Tegelzetter in Purmerend

Ook op deze markt verschijnen steeds meer tegels van nieuwe materialen. Door onze contacten en groot (leveranciers)netwerk blijven wij op de hoogte van alles wat met het vak te maken heeft.

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bel Mihlo Baerts Call Now ButtonBel Mihlo Baerts